Új sorozat a Szalonban! |  Irodalomterapeuták keddje ♡

Új sorozat a Szalonban! | Irodalomterapeuták keddje ♡

Hiszem, hogy a terápia az egyik legnagyobb ajándék, amit felnőtt ember önmagának (az eredménnyel pedig a környezetében élőknek) adhat. És hol is érezhetném otthonosabban magam, mint ott, ahol az irodalom és a terápia találkozik…? 🙂

Ahogy az egyik kedvenc önismereti könyvemben (Úton önmagunkhoz) Ian Morgan Cron írja:

“Amit nem tudunk magunkról, az árthat és ártani is fog nekünk, nem beszélve másokról. Amíg nem tudjuk, hogyan is látjuk a világot, és nem vagyunk tisztában azokkal a sebekkel és hiedelmekkel, amelyek azzá formáltak minket, akivé lettünk, addig saját történetünk rabjai vagyunk. Robotpilóta üzemmódban haladunk végig az életünkön, kárt és zűrzavart okozva magunknak éppúgy, mint a környezetünkben élőknek. Végül annyira hozzászokunk, hogy újra és újra ugyanazokat a hibákat követjük el, hogy szinte beleszenderedünk. Fel kell ébrednünk.”

Az elkövetkezendő négy hétben négy  csodálatos irodalomterapeutát mutatok be nektek, akik segíthetnek ebben az “ébredezésben”. Mind a négyen ugyanarra az 5 kérdésre feleltek, mégis teljesen különböző válaszokat olvashattok majd.

Kérdéseimre válaszolva biztosan belopják magukat a ti szívetekbe is – csak győzzetek választani közülük!
Sőt, talán azok is kaphatnak egy lökést vagy indulási támpontot, akik a képzés gondolatával kacérkodnak.

A bemutatott irodalomterapeutákat személyesen ismerem.
Mindegyiküknél legalább egy izgalmas alkalmon volt szerencsém részt venni, de akad, akinek a csoportjában 8 életváltoztató hetet töltöttem. Ezért bármelyiküket bátran, jó szívvel ajánlom.

Elárulom, hogy már a blog indulása előtt ezt a részt vártam a legjobban.
Szívből kívánom, hogy nektek is sorsdöntő találkozásokat tartogasson az előttünk álló négy kedd!

Close Menu